Folia grzewcza na podczerwień
rozpoczęty rok temu przez marekklops
2023-09-26 13:05
Ostatnio zastanawiam się nad modernizacją systemu grzewczego w moim domu, a konkretniej, nad zastosowaniem folii grzewczej - coś takiego https://senegis.com/oferta/folie-grzewcze-na-podczerwien[. Chciałbym poznać Wasze opinie i doświadczenia na ten temat.
Czy ktoś z Was ma już folię grzewczą w swoim domu? Jakie są Wasze odczucia? Czy faktycznie sprawdza się jako skuteczne i komfortowe rozwiązanie grzewcze? Czy zauważyliście różnicę na rachunkach za energię?
Zależy mi na Waszych rzetelnych opiniach, ponieważ chcę podjąć świadomą decyzję. Czy są też jakieś ważne kwestie, o których warto pamiętać przy wyborze folii grzewczej?
Z góry dziękuję za wszelkie rady i opinie. Liczę na Waszą pomoc!
Czy ktoś z Was ma już folię grzewczą w swoim domu? Jakie są Wasze odczucia? Czy faktycznie sprawdza się jako skuteczne i komfortowe rozwiązanie grzewcze? Czy zauważyliście różnicę na rachunkach za energię?
Zależy mi na Waszych rzetelnych opiniach, ponieważ chcę podjąć świadomą decyzję. Czy są też jakieś ważne kwestie, o których warto pamiętać przy wyborze folii grzewczej?
Z góry dziękuję za wszelkie rady i opinie. Liczę na Waszą pomoc!